Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 573.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Burger de poulet au pain nuage
45min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Mayonnaise à l'orange
10 min
Linguine alle vongole
45min
Vinaigrette à la vanille
No ratings
Beignets sucrés au potiron
1h 20 min
Brochettes de crevettes, riz et légumes verts
1h 40 min.
Croustillants d'araignée
2h
Nouilles à ramen
1h
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Calamar à la coriandre et à l'ail
30min