Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 573.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulant au chocolat
40 min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 godz. 10 min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2hod. 40min
Infusion aux zestes d'agrumes
25 min
Poivrons farcis sans gluten
25 min
Sauce aïoli végane
10 min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 Std. 5 Min
Poulet à la cubaine
40 min
Tajine de poissons au curry
45 min
Purée mousseline
40 min