Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 4 pavés de cabillaud, avec la peau
- 30 g d'huile d'olive, et 1 filet pour le plat
- 4 gousses d'ail, émincées
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 200 g d'eau
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 4 filets de caramel liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2878 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 573.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioches italiennes
3h 15min
Gâteau roulé à la confiture
30 min
Marinade épicée pour le poisson
10min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 godz. 45 min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Salade de cabillaud, tomate et céleri
1h 30min
Mayonnaise à l'orange
10min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1 Std. 15 Min
Bar à la portugaise
2h
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min