Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 100 g de pomme de terre farineuse, en morceaux
- 700 g de passata de tomate
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 700 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 4 portions de fromage fondu à tartiner
- 4 tranches de pain de mie blanc
- 2 tomates, en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1459 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30min
Velouté de carottes
30min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1h 5min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min
Soupe de tomates au jambon et aux œufs
25min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté de tomates à la crème
35 Min
Velouté de tomate
40 Min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min