Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sans gluten
- 50 g de gruyère, en morceaux
- 75 g de beurre, coupé en dés (1-2 cm) et préalablement congelé pendant 30 minutes, et un peu pour le moule
- 100 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour fariner
- 50 g de fécule de maïs
- 50 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
L'appareil à quiche
- 150 g de lardons fumés
- 4 œufs
- 50 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake salé sans gluten
1 Std. 25 Min
Pain brioché sans gluten
2h 50min
Pâte à crêpes sans gluten
1 Std. 30 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pain de mie sans gluten
14 godz.
Madeleines sans gluten
1 Std.
Moelleux au chocolat sans gluten
50 Min
Gâteau crémeux sans gluten aux abricots
1 Std.
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5min
Fondant au chocolat sans gluten
1 Std. 30 Min