Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 7 fruits de la Passion
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 70 g de sucre en poudre
- ½ c. à café de vanille en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5 Std.
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30min
Glace pistache et safran
3 Std. 20 Min
Mousse fruits de la Passion
2h 30 min
Coupe glacée à la Chartreuse
13h
Dame blanche
12h
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Tarte croustillante aux cerises et à la verveine
1h 20min
Petites mousses Passion
4h 25 min.
Glace au yogourt et à la pêche
20 min