Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée à la cannelle
8h
Tarte au fromage blanc et citron
7h 30 min
Tarte à la banane
45min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Kouglof alsacien
17h 10min
Buns à la cannelle
5h
Pains au yaourt orientaux
55min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Plumcake sans œuf
50min
Brioche extra crémeuse
2hod. 15min
Petits pains façon bretzel
2h
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min