Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Riz au lait
1h
Pâte feuilletée express
2h
Caramel de base
25 min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sous-vide filets de poulet
1j 55 menit
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Riz au lait caramel
1h 30min
Crème anglaise Mode Sauce
15min