![Beurres composés Beurres composés](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2EC1898-C014-47CC-9870-39654D7CA206/Derivates/ba91b084-8dff-4877-a4bd-4de2000574c3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le beurre de base
- 300 g de beurre, en morceaux et à température ambiante
- 2 c. à café de sel
Le beurre badiane, fenouil et algues
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de graines de fenouil
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'algues wakamé en flocons
Le beurre à l'estragon
- 4 c. à café de feuilles d'estragon frais
- 20 g de pignons de pin
- 1 trait de jus de citron vert
Le beurre aux crevettes
- 15 g d'échalote
- 40 g de beurre
- 1 c. à café de cognac
-
250
g de crevettes crues, décortiquées, les têtes seulement
of 250 g de crevettes cuites, décortiquées, les têtes seulement
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 3184 kJ / 775 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 84 g
- Verzadigd vet
- 53 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 407 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Beurre blanc
20min
Sauce choron
20min
Risotto aux herbes et aux coques
45min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2u. 45min
Risotto aux bigorneaux
45min
Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika
15min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sauce béarnaise
40min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1u. 20min
Pâtes fraîches jaunes
1h