Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'1/2 citron vert
- 250 g de yaourt nature
- 1 bouquet de persil frais, ciselé
- 200 g de farine de blé
- 100 g de fécule de maïs
- 300 g d'eau gazeuse
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1000 g d'huile de friture
- 150 g de courgettes, en bâtonnets
- 8 queues de crevettes crues et décortiquées
- 100 g de carottes, en bâtonnets
- 100 g de haricots verts frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2401 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Tempura de calamars
40min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Anchoïade
15min
Aïoli
10min
Aïoli traditionnel
10min