Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux olives
2h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Pesto classique au basilic
10min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Fougasse aux olives
2h 50min
Panisses marseillaises
3 Std.