![Focaccia aux tomates et à l'origan Focaccia aux tomates et à l'origan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E16530E-27A9-4B53-9983-420E6DEF55A7/Derivates/4d1c4fab-42b5-4c7b-ac38-23a70d140053.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Pesto classique au basilic
10min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1u. 45min
Fougasse aux olives
2 Std. 50 Min
Focaccia aux olives
2h
Scones au beurre salé et au parmesan
25min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 Std. 35 Min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 Min