Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Pan bagnat végétal
1 Std. 30 Min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2u. 45min
Pesto classique au basilic
10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.