Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de carotte, coupée en tronçons (1 cm)
- 125 g d'oignons, coupés en quatre
- 150 g de poireau, coupé en rondelles
- 2 brins de persil frais
- 1 citron jaune, coupé en rondelles
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 800 g d'eau
- 5 g de vinaigre
- 1 pincée de gros sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- Voeding
- per 1 litre
- Calorieën
- 113 kJ / 27 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poule au pot béarnaise
2h 15 min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Poisson vapeur au gingembre
40min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30 min
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Pois gourmands farcis au crabe
45min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Infusion aux zestes d'agrumes
25min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1h 40min