Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 godz. 20 min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1h 15min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Magret de canard séché aux épices
360h