Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Magret de canard séché aux épices
360h
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Sauce vierge
10 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min