![Coques aux herbes, chantilly Passion Coques aux herbes, chantilly Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00F28690-387F-4D17-B3A2-2E784D31225F/Derivates/55013569-B738-4357-86D9-4876C74A44AD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vin blanc sec
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 2 fruits de la Passion
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 200 g de mangue, coupée en dés
- le jus d'un citron vert
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 brins d'aneth frais, ciselés
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1487 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Glace au sarrasin, crumble et pêches
13 godz. 50 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Bar farci à l'oseille
1 godz. 10 min
Langoustines au basilic
30 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min