Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
13 godz. 40 min
Lasagne vertes à la bolognaise
2h 50min
Crêpes suzette
2 Std. 15 Min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Caramel de base
25 Min
Haricots blancs à l'ail
50 Min
Calamars Assam
30 Min
Moules aux cocos de Paimpol
2 Std. 30 Min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 Min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 Min