Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 1 citron jaune
- 5 artichauts poivrade
Les pâtes
- 30 g de parmesan, en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre
- 300 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni (pâtes langue d'oiseau)
- 150 g de vin blanc sec
- 600 g de fumet de poisson chaud
- 20 coques fraîches, préalablement dégorgées
- 20 moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 botte d'asperges vertes
- parmesan, en copeaux pour la finition
- 1 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamars sous-vide
4h 15min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Courgettes farcies au canard
1 Std. 5 Min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35 min
Crème brûlée à la bergamote
3 godz. 40 min
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Pissaladière
3h
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1h 15min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Risotto à l'encre de seiche
1h
Riz au lait, abricots à l'estragon
50min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min