Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 258.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Beignets de crevettes et de patates douces
1 Std.
Monstres de purée de pommes de terre au four
2 godz. 5 min
Œuf cocotte en Touraine
1 Std.
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Poisson sauce gombo
40min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 Std. 15 Min
Sauce orange-citron
30 Min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1 Std.