![Soufflé au sabre Soufflé au sabre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46cda895-607c-4559-aae8-e0e83df2d922/Derivates/040a1e29-aac9-4599-8876-b9dedd715202.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux
- 400 g de filet de sabre
- 15 g de beurre doux
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 40 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1663.5 kJ / 396.8 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 258.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Pressé de raie
14 godz.
Roulé de poisson
3 Std. 15 Min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Cassolette de poissons
1 Std.
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1h 10min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Gratin de moules au curry
50 Min