Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 784.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe de moules à la citronnelle
40min
Rillettes de pétoncle
50min
Mille-feuille de bar aux légumes
1h 10min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Gratin de moules au curry
50min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1h 15 min
Marmite du pêcheur
50min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min