Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 784.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Bisque de crevettes
30 min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Soupe de poisson
20 min
Bisque de crevettes et croûtons
1hod.
Bourride
1hod.
Marmite du pêcheur
50 Min
Soupe de poisson
40 Min
Soupe d'asperges et brochette de saumon
35 min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min