Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 3 ailes de raie
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 15 g de poivre vert en saumure
- 3 branches de persil frais, équeutées
- 120 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 134.2 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson des bigorneaux
25min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 godz.
Crème de sardine au whisky
5min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Palourdes et amandes farcies
40 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 godz. 15 min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Raie aux câpres
45 min