Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 174.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1h 45min
Tourte aux blettes
13u.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1u. 15min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blettes
1h