Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 174.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de blettes
1小时
Tourte aux blettes
13 Std.
Quenelles de beignets de chou-fleur
1小时
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Farci charentais
2小时
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1小时
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.