Compatibele versies
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en morceaux (3-4 pommes)
- 20 g de cassonade
- 500 g de vin rouge
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires, épluchées et coupées en dés
- 60 g de beurre doux, froid
- 60 g de farine de blé
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de noisettes entières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Gratin de figues
25 min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1 Std. 25 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Chutney mangue-raisin
35min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 Min
Figues farcies
20 min
Pêche Melba
6h
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min