Compatibele versies
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en morceaux (3-4 pommes)
- 20 g de cassonade
- 500 g de vin rouge
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de cardamome en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 4 poires, épluchées et coupées en dés
- 60 g de beurre doux, froid
- 60 g de farine de blé
- 60 g de noisettes en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 20 g de noisettes entières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Bouchée croquante à l'abricot
24 godz. 55 min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Crème fraise rhubarbe
1 Std. 30 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min