Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine
- 300 g d'eau
- 100 g de carottes, coupées en bâtonnets
- 100 g de haricots verts frais
- 50 g de fèves fraîches
- 50 g de petits pois frais
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait de coco
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sel
L'émulsion au cerfeuil
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 30 g de jus de citron vert
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1048.2 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 367 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de courgette et thon - Tagliatelle de poivrons
1 godz. 45 min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Bûche de la mer
13h
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 godz. 45 min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 godz. 20 min
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h