Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes
- ½ gousse d'ail
- 20 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 100 g de vin blanc sec
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1600 g d'eau
- 3 - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 queues de langouste (selon la grosseur)
- 2 pincées de poivre sauvage, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3114.5 kJ / 748.5 kcal
- Eiwitten
- 55.5 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 952.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce armoricaine
1h
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Sauce américaine
55min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Ragoût de langouste
1h 35min
Ceviche de dorade
10 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min