Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
of 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Carpaccio de saint-jacques
45min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Saumon gravlax
60h 30 min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min