Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
of 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax à la betterave
24h
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Asperges sauce mousseline
1h
Ceviche de dorade
10 Min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1sa 15 dk
Homard sauce newburg et purée de potiron
1sa 15 dk
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10 min
Tartare de bar
10 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15 min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min