Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
of 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Sabayon classique
15 Min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 Min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 Std. 45 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Figues farcies
20 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 Min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Île flottante au foie gras
25 Min