Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min
Velouté de poivron rouge
35 min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Velouté de fenouil
30 min
Soupe de blette
35 min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Velouté de brocoli sans cuisson
20 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min