Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Soupe glacée de poivrons grillés
50min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Velouté de concombre aux noix
10min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté de fenouil
30min
Soupe froide concombre-courgette
15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Soupe de courgette et menthe
35min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min