Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1574 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Velouté glacé aux petits pois
40 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Velouté de carottes à la coriandre
35 Min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 Min
Velouté chaud d'avocat au gingembre
30 Min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 Min
Soupe de courgette et menthe
35 Min