Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho de tomates
- 750 g de tomates, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en quatre
- 130 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
- 80 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 60 g d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de framboise
-
100
g d'eau froide
of 100 g de glaçons - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le sorbet tomate basilic
- 500 g de tomates mûres, pelées, épépinées, préalablement congelées à plat en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho
12h
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Gaspacho tomate-abricot
1小时 20 分钟
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h