Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho de tomates
- 750 g de tomates, coupées en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en quatre
- 130 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
- 80 g de pain rassis, coupé en morceaux
- 60 g d'huile d'olive
- 10 g de vinaigre de framboise
-
100
g d'eau froide
of 100 g de glaçons - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le sorbet tomate basilic
- 500 g de tomates mûres, pelées, épépinées, préalablement congelées à plat en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- 8 feuilles de basilic frais
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30 min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho de melon
10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Sorbet tomate-basilic
12h
Gaspacho sucré-salé
5 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h