Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
- 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile parfumée à la truffe
- fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe fraîche émincée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40 min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min
Risotto aux asperges
45 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1u. 15min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55min
Crevettes au safran, spaghetti bicolores
1h 10min
Tartare de bar
10 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 godz.
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min