Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
- 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile parfumée à la truffe
- fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe fraîche émincée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Vichyssoise au haddock
45 min
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50 min
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3h
Risotto à l'encre de seiche
1h
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30 min
Curry vert de cabillaud
50 min