Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
- 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile parfumée à la truffe
- fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe fraîche émincée (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 28.2 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1 godz. 45 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Flétan à la chinoise
30 min
Tartare de bar
10min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 godz. 30 min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min