Compatibele versies
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'oignons, coupés en deux
-
500
g de bouillon de volaille
of 500 g d'eau et ½ cube de bouillon de volaille - ½ c. à café de gros sel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 4 escalopes de foie gras de canard cru (1 à 2 cm d'épaisseur env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de blettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Glace au chocolat et piment jalapeño
13 godz. 15 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 godz. 30 min
Dorade en croûte de sel
35 min
Bouillabaisse
1h 15min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Cabillaud façon aïoli
1h
Tarte fine aux rougets
55 min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 min
Agneau au citron
1 godz. 10 min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Marmite du pêcheur
50 min