![DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/55411A73-2558-4CB2-B983-2138BD8AACDC/Derivates/3E914AA3-35CC-4490-BB58-B80D8DF5B5A2.jpg)
Compatibele versies
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'oignons, coupés en deux
-
500
g de bouillon de volaille
of 500 g d'eau et ½ cube de bouillon de volaille - ½ c. à café de gros sel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 4 escalopes de foie gras de canard cru (1 à 2 cm d'épaisseur env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de blettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Bisque de homard au paprika
1 godz. 20 min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Filet de porc aux asperges
1h 15min
Farce exotique
15min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Estouffat toulousain
2h
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Sauce rouille
10min
Cervelle de canuts
12 godz.
Rillettes de lapin
12 godz.
Asperges à la flamande
25min