![Betteraves marinées aux framboises Betteraves marinées aux framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ED99A2D-4CFB-4288-B037-457FDCBA233B/Derivates/43994A56-D709-4833-940D-F68F12099EF1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 140 g de betteraves crues, émincées en très fines rondelles
- 100 g de framboises surgelées
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 345.2 kJ / 82.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1 Std. 20 Min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 min
Compotée pomme-betterave aux épices
20 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40 Min
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 Min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min