Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 140 g de betteraves crues, émincées en très fines rondelles
- 100 g de framboises surgelées
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 345.2 kJ / 82.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1hod. 30min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Poireau à la moutarde
35min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Compotée pomme-betterave aux épices
20min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min