Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 godz. 10 min
Saumon mariné poivre et sel à la betterave
6h 15min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 min
Focaccia au brocoli-rave
2 godz. 10 min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 godz. 10 min
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30 min
Crêpes vertes au kiwi, crème de mascarpone
1 godz. 30 min
Riz au basilic thaï
1h