Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5 Std.
Salade de pommes de terre grenaille aux salicornes
1h
Langoustines aux fèves et pata negra
55 min
Amok (Papillote de poisson)
1 godz. 30 min
Demi-lunes épinard-poulet
35min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Escalopes de foie gras panées aux kumquats
35min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1 Std. 45 Min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15 min.
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h