![Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse) Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8675238-98D1-4732-8048-12265B27AE00/Derivates/cd7253a7-a7a8-4146-86b0-8617719dd65b.jpg)
Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Mayonnaise aux herbes
15 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Sardines à la corsica
50 min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 godz. 20 min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50 min
Tiramisu sans cuisson
4 Std.
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Raviolis frits au crabe
40 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 godz. 20 min