Compatibele versies
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2013 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Huîtres au granité de citron vert et à la menthe
4u. 25min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1h 20min
Œuf mi-mollet aux épinards
1hod. 50min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Ravioli asperge-roquette
2h
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 Std. 15 Min