Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oignons nouveaux, coupés en deux (garder le vert pour le dressage)
- 20 g de beurre
- 800 g d'eau
- 1000 g de palourdes fraîches, préalablement rincées
- 800 g de petits pois frais, écossés
- 4 tranches de pain aux céréales
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 œufs
- 4 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tours de moulin à poivre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.8 kJ / 522.5 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 536.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Langouste au combava
55 Min
Coques aux herbes, chantilly Passion
30 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Friture d'anchois, sauce tartare
40 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 Min
Galantine de poulet au foie gras
48sa
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1hod. 30min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1h 15min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40 Min
Œuf "sur la paille" aux asperges - mouillettes de chorizo - Laurent Clément
1hod.