Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de cognac
- ½ c. à café de poivre vert en saumure
- ½ c. à café de curry en poudre
-
300
g de fumet de poisson reconstitué
of 1 cube de bouillon de légumes dilué dans 300 g d'eau - 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 791.5 kJ / 189.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raifort au coing
Pas d’évaluation
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 godz. 15 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Crème fouettée à l'aneth
5min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 min
Chutney mangue-raisin
35 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Mousse à l'avocat
15 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35 min