![Sauce à la mangue Sauce à la mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB381374-CA39-4FD1-8E87-B79004F24D14/Derivates/AA3448EF-3867-4B16-8509-4177C5A812E1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de cognac
- ½ c. à café de poivre vert en saumure
- ½ c. à café de curry en poudre
-
300
g de fumet de poisson reconstitué
of 1 cube de bouillon de légumes dilué dans 300 g d'eau - 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de yaourt nature
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 791.5 kJ / 189.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20 Min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Guacamole à la fraise
15 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 Std. 20 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Mayonnaise d'avocat
15 Min