Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 coquilles Saint-Jacques entières
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
-
20
g de galanga (voir "Conseil(s)")
of 20 g de gingembre frais - 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
- 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 10 g de sucre en poudre
- 2 tiges de citronnelle fraîche, coupées en tronçons (5 cm)
-
200
g de morilles fraîches
of 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre - 10 g de jus de citron vert
- ½ c. à café de sel
- 1100 g d'eau
- 1 bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 464 kJ / 110.5 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 godz. 30 min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Poisson à la thaïe
1h
Tartare de thon rouge
1h 15min
Soupe thaïe de coques à la citronnelle
1h 40min
Calamars Assam
30 min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min.
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Bar façon thaïe
35 min
Sauce armoricaine
1h