Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1672 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40min
Navettes au zeste d'orange
1 Std. 35 Min
Croquants aux noisettes et amandes
50 Min
Panisses marseillaises
3h
Pissaladière classique
2h
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Fiadone au citron
50 Min
Oreillettes
3h 40min
Pissaladière
2h 10min
Canistrelli
1h
Pissaladière
3h