Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1672 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
La socca
40 min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Pissaladière
3h
Panisses marseillaises
3h
Pissaladière classique
2h
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 godz. 20 min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Tapenade
10min
Tapenades variées
10min