Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 190.5 g
- Vetten
- 61.5 g
- Verzadigd vet
- 39.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 220.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Iles flottantes à la pistache
1 Std.
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Entremets exotique
24h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
12 godz. 50 min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min