Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 190.5 g
- Vetten
- 61.5 g
- Verzadigd vet
- 39.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 220.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé à la vanille
45 Min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Minipavlovas
3h 45min
Soufflé aux agrumes
30 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Pêche Melba
6h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5h 30min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova à l'ananas
3h 30min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.