Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raie aux câpres
45 min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13óra 40p
Joues de porc à la bière
1h 10min
Rognons de veau au xérès
25 min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lotte à la diepoise
40 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rognons de veau sauce madère
20 min