![Matelote de roussette au vin rouge Matelote de roussette au vin rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B934D2AC-088E-4538-9B6C-542DF68B93DC/Derivates/0866af15-3cce-4fd0-a71c-f30e58f9c698.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 4 brins de persil frais
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 brin d'estragon frais
- 1 feuille de laurier
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 250 g de vin rouge
- 350 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 morceaux de roussette
- 40 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Joues de porc à la bière
1h 10min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Maquereaux au vin blanc
3h 30 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Raie aux câpres
45 Min
Sauce américaine
55 Min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 Std.
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce piquante
35 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min