Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de graines de kasha
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 15 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 600 g de poissons variés (julienne, merlu, cabillaud...)
- 30 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 746.3 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 210.8 mg
Alternatieve recepten
Parmentier de lieu noir
1j 20 menit
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1j
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 menit
Blanquette de cabillaud
55 Min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1j
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min