Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de graines de kasha
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 15 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 600 g de poissons variés (julienne, merlu, cabillaud...)
- 30 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 746.3 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 210.8 mg
Alternatieve recepten
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1u.
Palourdes et amandes farcies
40min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min
Terrine de saumon aux épinards
2u.
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Terrine de poisson
1u.
Blanquette de cabillaud
55 Min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1u.
Terrine aux deux poissons
1u.
Baeckeoffe aux poissons
1h 45min