Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 200 g de lardons fumés
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en trois (voir "Conseil(s)")
- 20 g de fécule de maïs, délayée avec un peu d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3672 kJ / 878.5 kcal
- Eiwitten
- 78.5 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 50.5 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 2447.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Mouclade charentaise
40 Min
Lotte au beurre rouge
40 Min
Filet de sandre au beurre blanc
45 Min
Lotte à la diepoise
40 Min
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1 Std.
Turbot sauce champagne
30 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Cassolette de poissons
1 Std.
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min