Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
of 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Mouclade charentaise
40 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 menit
Crabe farci aux herbes
1j 20 menit
Tarte aux sardines et aux olives
1j 30 menit
Sangria blanche à la fraise
12 Std.
Vinaigrette au schweppes, miel et pamplemousse
15min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 Std.
Orange détox
15min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 Min
Fondue de lotte au curcuma
35 Min
Bœuf en croûte de café, écrasé de pommes de terre
12 Std.
Moules à la provençale
35 Min