Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 1 tomate, épépinée et coupée en petits cubes
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
-
150
g de vin blanc
of 150 g de vermouth blanc sec, type Noilly Prat - 1000 g de noix de pétoncle, type vanets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 448 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 min
Avocat farci au crabe
40 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Brochettes de filets de sardine
1 godz. 25 min
Salade de calamar au fenouil
1h 30min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min