Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Moules à l'escabèche
24h
Sauce au roquefort
20min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Mouclade charentaise
40min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Mouclade
1h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Sauce aux câpres
30 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Rognons de veau sauce madère
20min