Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de chapelure
- 400 g d'eau
- 24 huîtres
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre demi-sel
- gros sel
- 100 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc en grains, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330.8 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 25.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Champignons farcis
55min
Magret de canard séché aux épices
360h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Calamars farcis au chorizo
1h 10min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Moules au roquefort
40 min