![Farce aux fruits secs pour volaille Farce aux fruits secs pour volaille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43D875D1-C357-4311-916D-6511361D469E/Derivates/9fa3b93f-8bd0-4064-a419-1347e52e8468.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 tranches de pain (120 g env.)
- 300 g de lait
- 60 g de noix de cajou
- 60 g de noisettes
- 40 g d'amandes émondées
- 60 g de cacahuètes grillées à sec, salées
- 1 gousse d'ail
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g d'abricots secs dénoyautés
- 60 g de figues sèches
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre noir en grains, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dinde, ou 1 gros poulet
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1101.7 kJ / 263.6 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 4.7 g
Alternatieve recepten
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Rillettes de sardine à la marocaine
15 Min
Rillette de sardine au citron
5 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 Std.
Rillettes de sardines à l'orange
2h 15min
Rillettes de maquereau
5 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2hod. 45min
Pain de saumon
1h 20 min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 Std.
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3h 45min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 Min