Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'oignons (2 gros env.), coupés en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sauce harissa, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de vin blanc sec
- du sel
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Couscous d'agneau express
55min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Soupe à l'oignon
50min
Vinaigrette à l'orange
5min
Haricots blancs à l'ail
50min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Sauce tomate épicée
25min
Salade de poivrons confits à la tunisienne
50min