Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'oignons (2 gros env.), coupés en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sauce harissa, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de vin blanc sec
- du sel
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 620 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce tomate épicée
25min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1h 35min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13óra 50p
Anchois marinés au citron
1h 35min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Haricots blancs à l'ail
50min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Sauce barbecue
20 min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Soupe portugaise à la morue
30min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 godz.
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min