Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Foie gras farci aux figues
24h
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 godz. 30 min
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Truffes à la crème de whisky
2h 20min
Petits choux aux escargots
1小时 20 分钟
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15 min
Brochettes de crevettes marinées au lait de coco
1小时 20 分钟
Risotto aux herbes et aux coques
45 Min