Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 foie gras de canard cru, dénervé (500 g env.)
- ½ c. à café de quatre-épices moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 c. à café de sel
- du poivre moulu
- 10 g d'armagnac
- 6 figues sèches, coupées en petits dés
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 Std.
Îles flottantes, crème à la menthe
2 godz. 10 min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1h 10min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3h 20min
Feuilleté botte d'asperges
1h 50min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Foie-gras mi-cuit
50h
Mijoté de lotte aux épices
50min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Foie gras farci aux figues
24 Std.