Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 180 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 40 g de sucre roux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 200 g de lait de coco
-
250
g de framboises fraîches
of 250 g de framboises surgelées - 40 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Le vendômois
5h
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacottas aux épices
4 godz. 30 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 Std. 15 Min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Verrines de betterave au crabe
15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min