Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le riz au lait
- 500 g d'eau
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 500 g de lait
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
Les poires pochées
- 150 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 2 étoiles de badiane
- 2 poires Williams, éventuellement coupées en deux ou en quatre
La sauce chocolat
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de cacao en poudre sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2317 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 100.5 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette norvégienne revisitée
5h
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Tartelette fine aux fraises et crème à la pistache
3h
Crème fouettée à l'aneth
5min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min
Malakoff à la crème anglaise
25min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min