Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 120 g de rouleaux de réglisse
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 773.3 kJ / 184.7 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Calissons d'Aix
24 Std.
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace rhum raisins
12h
Sorbet à l'orange
12h
Glace au café
12h
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10 min
Glace menthe-chocolat
12h
Fougasse aux grattons
2h
Fiadone au citron
50min
Sorbet à l'abricot
10 min
Glace à la réglisse
8 godz. 30 min