Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 130 g de beurre mou
- 130 g de sucre
- 20 g de graines de pavot
- 240 g de farine
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 110 g de poudre d'amande
- 110 g de beurre mou et 10 g pour le moule
- 90 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de farine de blé
- 10 g de liqueur de cerise
- 400 - 500 g de cerises
- 1 c. à soupe de sucre glace, pour le décor
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2694 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Cobbler à la cerise
40min
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Tarte aux myrtilles
2 Std. 30 Min
Minicakes pêche-abricot
35min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte aux mirabelles
50 Min