Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de Gênes
1 Std.
Gâteau nantais
1 Std.
Cake vanille-caramel au beurre salé
40min
Christmas cake traditionnel
720h
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3 Std.
Tarte abricot-pistache
1 Std. 15 Min
Gâteau au caramel
3h 50min
Far aux pruneaux
1h 35min
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15min
Tourteau fromager
50 Min
Glace amarena
3u. 15min
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.