Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 33.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau coton
1 godz. 45 min
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau de rêve danois
1h
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45 min
Gâteau nantais
1h
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min
Financier aux pommes façon tatin
55min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Cobbler aux pommes
1h 40min
Far breton aux pruneaux
2h
Far aux pommes
1h