Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de cerneaux de noix
- 120 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 200 g de farine de blé
La garniture
- 250 g de cerneaux de noix
- 125 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau
- 35 g de beurre demi-sel
- 75 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3107.5 kJ / 747.8 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 57.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2 Std.
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Chou salé aux choux de Bruxelles et crème au chèvre
1 Std. 40 Min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Tarte au citron de Menton
1 Std. 15 Min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1 Std. 15 Min
Tatin de poires
2h 40min
Royal au chocolat
3h 30min
Gâteau de Santiago
35 Min
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min