Compatibele versies
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fruits rouges
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de fruits rouges surgelés variés
- 40 g de sirop d'agave
La pannacotta à la noix de coco
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le zeste d'un citron vert
- 100 g de sucre en poudre
- 600 g de lait de coco
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Crème au lait de coco
15min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Pannacotta coco-kiwi
3 Std.
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 godz. 20 min