Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Brioche sans gluten
3h 15min
Galettes roulées jambon-roquette
35 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1 Std. 15 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1j
Blinis sans gluten
2j
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10 min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Blinis au citron et à l'aneth
1 godz. 35 min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50min