Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4 Std.
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48hod.
Roulés de galettes de sarrasin
1 Std. 50 Min
Tartare de dorade et blinis
1h 35min
Blinis et tapenade au maquereau
50min
Crackers au sarrasin et romarin
1 Std. 30 Min
Rillettes de sardines à l'orange
2h 15 min
Tarte aux sardines et aux olives
1 Std. 30 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min