![Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF8DC69E-74E4-465C-B336-B629746596AF/Derivates/0619f976-ac0a-4e90-a6c7-1ca812a5778c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le saumon
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sel
- 2 brins d'aneth frais
- 1 c. à soupe bombée de baies roses
- 400 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
La pâte
- 2 pincées de sel
- 2 blancs d'œufs
- 50 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8-10 g env.)
- 210 g de farine de sarrasin
- 220 g de lait
- 2 œufs
- 150 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 50 g d'huile neutre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1424 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarama maison
10 min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Glace au yaourt et à la menthe
12h 20min
Mousse de brebis au pamplemousse
4 Std.
Mousse de yaourt, amandes et poires à la vanille
4h 35 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12 Std.
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Crackers au sarrasin et romarin
1 godz. 30 min