Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g d'oseille équeutée
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type d'Isigny
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 4573 kJ / 1099 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 73 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Sorbet pomme verte et calvados
12 Std.
Bûche chocolat, orange et gingembre
13h 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Crème brûlée légère au potimarron
50 Min
Chutney aux raisins
25min
Glace à l'estragon
12 Std.
Aiguillettes de saint-pierre aux vapeurs de fenouil, embeurrée de chou vert et châtaigne, beurre blanc à l'absinthe - Eric Robert
1hod. 30min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Milla de potiron
1 Std. 10 Min
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2hod.
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min