Compatibele versies
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2hod.
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Glace à la moutarde
12 Std.
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Mille-feuille crabe, petit pois et avocat
30 min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2hod.