Compatibele versies
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agneau au citron
1h 10min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1 Std. 30 Min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Soufflé aux agrumes
30min