Compatibele versies
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe, détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 1 pincée de poivre, fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Risotto aux cèpes
30min
Soupe de melon au magret de canard
3u. 15min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Sabayon anisé
15min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12 godz. 15 min
Glace au parmesan
12 godz.
Sorbet tomate-basilic
12 godz.
Crème de roquette au chèvre
30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Pannacotta parmesan
2u. 20min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min